Kiudainerikkad toidud

Kariibipärane seafilee karri ja kookospiimaga 

Lia Virkus, 6. november 2017, 05:27
Kariibipärane seafilee karri ja kookospiimaga Jaan Heinamaa
Kiire ja mugav argiõhturoog, mis valmib poole tunniga. Kuni riis keeb, saad valmistada maitsva kookosese kastme.

Kogus: neljale

Koostisosad
600 g Sea sisefilee
1 tk Sibul
2 spl Õli
2 tl Karri
2 dl Lihapuljong
400 g Kookospiim
1 purk Ananassikuubikute konserv omas mahlas (227 g)
Sool
Must pipar
SERVEERIMISEKS
Riis
Röstitud seesamiseemned

Valmistamine
1. Pane riis rohke veega keema. Samal ajal haki sibulad ja kuumuta pannil 1 sl õlis koos karriga klaasjaks, tõsta kauss ootele.
2. Tükelda seafilee ribadeks ja pruunista pannil ülejäänud õlis, maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta puljong koos kookospiimaga ja vala pruunistatud seafileele. Sega hulka ka sibulad ja nõrutatud ananassikuubikud, kuumuta mõni minut kõike koos. Kui kõik valmis, tõsta riis vaagnale ja kalla kookoskastmes seafilee peale. Naudi kohe!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee