Kariibipärane seafilee karri ja kookospiimaga
Kogus: neljale
Koostisosad
600 g Sea sisefilee
1 tk Sibul
2 spl Õli
2 tl Karri
2 dl Lihapuljong
400 g Kookospiim
1 purk Ananassikuubikute konserv omas mahlas (227 g)
Sool
Must pipar
SERVEERIMISEKS
Riis
Röstitud seesamiseemned
Valmistamine
1. Pane riis rohke veega keema. Samal ajal haki sibulad ja kuumuta pannil 1 sl õlis koos karriga klaasjaks, tõsta kauss ootele.
2. Tükelda seafilee ribadeks ja pruunista pannil ülejäänud õlis, maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta puljong koos kookospiimaga ja vala pruunistatud seafileele. Sega hulka ka sibulad ja nõrutatud ananassikuubikud, kuumuta mõni minut kõike koos. Kui kõik valmis, tõsta riis vaagnale ja kalla kookoskastmes seafilee peale. Naudi kohe!
Kommentaarid (0)