30. oktoober 2017, 05:47
Maapirnipannkoogid banaaniga
Gluteeni-, laktoosi- ja suhkruvabades pannkookides – magusad ilma suhkrutagi – domineerib võis küpsenud banaani maitse.
Koostisosad
300 g Maapirn
Värskelt pressitud sidruni mahl
2 tk Banaan
2 tk Suur muna
4 spl Riisijahu
Sool
Praadimiseks õli ja või
Serveerimiseks vahtrasiirup
Valmistamine
1. Riivi kooritud maapirnid peene riiviga ja pigista sidrunist peale mahl. Lisa kahvliga purustatud banaanid, vispeldatud muna ja jahu. Maitsesta näpuotsatäie soolaga ja sega ühtlaseks tainaks.
2. Tõsta pannile dessertlusikaga väikesed tainapätsid ja prae või-õlisegus mõlemalt poolt kuldpruuniks. Naudi koos vahtrasiirupiga.
Kommentaarid (0)