Tallekarree röstitud köögiviljadega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
10 minutit + 45 minutit ahjus
Koostisosad
4 tk Kartul
2 tk Porgand
2 tk Punane sibul
1 tk Keskmine suvikõrvits
2 tk Paprika
Oliiviõli
Tüümian
Mündilehed
Sool
Must pipar
8 lõiku Tallekarree
Valmistamine
1. Koori kartulid, porgandid ja sibulad. Lõika kartulid ja porgandid suuremateks tükkideks. Poolita paprikad ja eemalda seemned. Lõika suvikõrvits jämedamateks viiludeks, paprika suuremateks tükkideks ja sibulad sektoriteks.
2. Pane köögiviljad ahjuplaadile, nirista peale õli ja raputa soola ja pipart. Küpseta 220-kraadises ahjus 25 minutit.
3. Tõsta plaat ahjust välja ja pane sellele juurde lambalihalõigud. Raputa peale soola ja pipart ning hakitud ürdid. Küpseta 10 minutit, keera siis kotletid ümber ja küpseta veel 10 minutit.
Kommentaarid (0)