Chai juustukoogikesedFoto: Britt Paju
Nädala kook
9. oktoober 2017, 03:13

Chai juustukoogikesed

Koostisosad
300 g Kaeraküpsised
80 g Või
TÄIDIS
400 g Toasoe toorjuust
100 g Hapukoor
150 g Tume muscovado suhkur
1 spl Chai teesegu
0.5 dl Kuum vesi
3 tk Muna
1 tl Vanilliekstrakt
Kaneel

Valmistamine
10-12 tk
1. Kuumuta või, kuni see on korralikult sulanud, ja purusta küpsised kas käsitsi või köögikombaini abil. Sega mõlemad kokku ning suru segu muffinivormide põhjale ja külgedele. Aseta täidise valmimise ajaks külmikusse.
2. Vala tee kuuma vette ja lase tõmmata. Sega käsimikseriga kokku toorjuust, hapukoor ja suhkur, lisa vanilliekstrakt ja vedel teesegu ning samal ajal vahustades ükshaaval munad.
3. Vala segu küpsisepõhjadele ja küpseta 160kraadises ahjus 20–25 minutit, kuni täidis on tahenenud. Lase enne serveerimist korralikult jahtuda ja sõelu peale pisut jahvatatud kaneeli.