Kiudainerikkad toidud

Kreemised suvikõrvitsanuudlid 

Pille Enden, 25. september 2017, 02:56
Kreemised suvikõrvitsanuudlid Jaan Heinmaa
Suvikõrvitsanuudleid saad valmistada kas mandoliin- või mõne muu jämeda riiviga või lõika suuremast suvikõrvitsast pikkupidi 4–5 mm viilud ja neist omakorda 4–5 mm ribad. Nuudlite lõikamine ongi selle roa puhul kõige aeganõudvam tegevus.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 viilu Vinnutatud sink (nt Parma sink)
200 g Tomatikaste
150 g Mascarpone või maitsestamata toorjuust
600 g Suvikõrvitsanuudlid
Serveerimiseks basiilikulehed
Sool
Must pipar
Õli praadimiseks

Valmistamine
1. Rebi sink ja basiilikulehed ribadeks. Pruunista sink väheses õlis ja tõsta pannilt ära.
2. Sega tomatikaste ja mascarpone, maitsesta soola-pipraga, pane pannile ja kuumuta läbi.
3. Lisa suvikõrvitsanuudlid ja kuumuta 2–3 minutit või kuni nuudlid on pehmed. Tõsta taldrikutele, pane peale sinki ja basiilikulehti.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee