Küpsetamata magustoidud

Šokolaadijäätis kookospiimaga 

Laura Strandberg, 21. august 2017, 05:33
Šokolaadijäätis kookospiimaga Laura Strandberg
Tummine kookospiimajäätis on tervislik ja ülimaitsev alternatiiv tavalisele šokolaadijäätisele.

Kogus: neljale
Valmistusaeg:
Koos külmutamisega 4 tundi

Koostisosad
450 ml Külmas seisnud kookospiim
60 g Kakaopulber
80 g Kookossuhkur
1.5 tl Vanilliektrakt
Sool
0.5 dl Tumedast šokolaadist tehtud nööbid või peeneks hakitud tume šokolaad

Valmistamine
1. Pane kaussi kreemine osa kookospiimast ja 1/3 järelejäänud vesisemast osast.
2. Lisa kaussi ka kakao, kookossuhkur, vanilliekstrakt ja sool ning mikserda kõik kreemjaks.
3. Sega sisse ka tumeda šokolaadi nööbid või hakitud šokolaad.
4. Pane saadud segu karpi või jäätisevormidesse vähemalt neljaks tunniks külmuma, segades jäätist iga tunni tagant.
5. Enne serveerimist lase jäätisel 20 minutit toatemperatuuril seista.
HEA TEADA!
Võid jäätisesse segada ka kirsse! Nii saad veelgi luksuslikuma maiuse.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee