Suvine panniroogFoto: Triin Raa
Lihatoidu retseptid
24. juuli 2017, 03:26

Suvine panniroog

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Tomatid
200 g Suvikõrvits
100 g Valge paprika
5 spl Hapukoor
Hakitud maitseroheline (till, petersell, basiilik)
Sool
Must pipar
400 g Kvaliteetsed sardellid või grillvorstid
Taimeõli

Valmistamine
1. Kuumuta pannil supilusikatäis taimeõli. Lõika vorstid ketasteks ja pruunista pannil. Samal ajal lõika suvikõrvits, tomatid, kurk ja paprika suuremateks tükkideks. Kui pannile on vorstide praadimisest tekkinud liigset rasva, vala see ära.
2. Seejärel lisa praetud vorstile aedviljad ja kuumuta läbi. Viimasena vala juurde hapukoor ja kuumuta veel umbes 5 minutit. Puista peale hakitud ürdid ja serveeri värskete keedukartulitega.