Linnuliha retseptid

Kreekapärased takod 

Laura Strandberg, 12. juuni 2017, 04:12
Kreekapärased takod Laura Stranberg
Kujuta ette krõmpsuvaid köögivilju kanaliha ja kreemise fetatäidisega krõbeda tako vahel! Mmmm... See on asendamatu suvetoit!

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
500 g Küpsetatud kanakintsu- või rinnaliha
1 punt Värske till
Petersell
Jahvatatud meresool
250 g Fetajuust
250 g Kirsstomatid
250 g Kurk
100 g Punane sibul
250 g Väherasvane toorjuust
120 g Kreeka jogurt
2 tk Peeneks hakitud küüslauguküüs
8 tk Tortilja
Oliiviõli küpsetamiseks
1 tk Sidrun
2 tl Pune ehk oregano

Valmistamine
1. Tükelda kana suupärasteks tükkideks ning sega oregano, tilli, peterselli ja soolaga.
2. Tükelda fetajuust kuubikuteks, poolita kirsstomatid, tükelda kurgid ja viiluta õhukeselt punane sibul.
3. Mikserda teises kausis toorjuust, 200 g fetat, Kreeka jogurt ja küüslauguküüned õhuliseks massiks.
4. Pintselda või pritsi tortiljadele oliiviõli ja pruunista kuumal pannil mõlemalt poolt umbes minut.
5. Pane iga tortilja sisse heldelt kreemi, kana ja köögivilju.
6. Serveeri takosid kohe sidruniviilu ja ülejäänud fetaga!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee