Kiudainerikkad toidud

Portobellod toorsuitsupeekoni ja munaga 

Lia Virkus, 12. juuni 2017, 03:18
Portobellod toorsuitsupeekoni ja munaga 
Kaunis ja efektne hommikusöök sobib eriti hästi seene-peekonisõpradele.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 tk Portobello seen
4 tk Rakvere ameerikapärane toorsuituspeekoni viil
4 tk Muna
Lehtpetersell
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Eemalda seentelt jalad. Keeda seenekübaraid soolaga maitsestatud vees umbes 5 minutit ja nõruta.
2. Tõsta seened küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja puista peale soola.
3. Keera iga seenekübara sisse peekoniviil.
4. Löö munad tassi ääre vastu katki ja lase neil ükshaaval peekoniga vooderdatud seente sisse kukkuda. Maitsesta soola ja pipraga.
5. Küpseta seeni 200-kraadises ahjus 8‒10 minutit, kuni munad on hüübinud. Munakollane võib jääda ka pisut vedelaks ‒ täpselt nii, kuidas sulle meeldib.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee