Portobellod toorsuitsupeekoni ja munaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
4 tk Portobello seen
4 tk Rakvere ameerikapärane toorsuituspeekoni viil
4 tk Muna
Lehtpetersell
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Eemalda seentelt jalad. Keeda seenekübaraid soolaga maitsestatud vees umbes 5 minutit ja nõruta.
2. Tõsta seened küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja puista peale soola.
3. Keera iga seenekübara sisse peekoniviil.
4. Löö munad tassi ääre vastu katki ja lase neil ükshaaval peekoniga vooderdatud seente sisse kukkuda. Maitsesta soola ja pipraga.
5. Küpseta seeni 200-kraadises ahjus 8‒10 minutit, kuni munad on hüübinud. Munakollane võib jääda ka pisut vedelaks ‒ täpselt nii, kuidas sulle meeldib.
Kommentaarid (0)