Brüleekreemiga maasikadFoto: Eva Pärtel
Nädala kook
29. mai 2017, 01:58

Brüleekreemiga maasikad

Koostisosad
20 tk Suur maasikas
0.5 dl Rõõsk koor 35%
100 g Maitsestamata toorjuust
2 spl Suhkur (pluss kõrvetamiseks 3 spl)

Valmistamine
1. Lõika maasikatel ära lehed ja tee väikese noaga ettevaatlikult iga maasika keskele auk.
2. Vahusta koor 1–2 sl suhkruga ja sega toasooja toorjuustuga. Pane segu kondiitrikotti ja pigista täidis maasikatesse.
3. Silu täidis maasikates tasaseks ja pane paariks tunniks külmkappi.
4. Pärast tahenemist raputa täidisele suhkrut ja kõrveta seda leeklambiga, kuni suhkur sulab. Serveeri kohe.