Nädala kook

Brüleekreemiga maasikad 

Eva Pärtel, 29. mai 2017, 01:58
Brüleekreemiga maasikad Eva Pärtel

Koostisosad
20 tk Suur maasikas
0.5 dl Rõõsk koor 35%
100 g Maitsestamata toorjuust
2 spl Suhkur (pluss kõrvetamiseks 3 spl)

Valmistamine
1. Lõika maasikatel ära lehed ja tee väikese noaga ettevaatlikult iga maasika keskele auk.
2. Vahusta koor 1–2 sl suhkruga ja sega toasooja toorjuustuga. Pane segu kondiitrikotti ja pigista täidis maasikatesse.
3. Silu täidis maasikates tasaseks ja pane paariks tunniks külmkappi.
4. Pärast tahenemist raputa täidisele suhkrut ja kõrveta seda leeklambiga, kuni suhkur sulab. Serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee