Suvine kartulisalat, tuntud ka Pariisitari nime all
Koostisosad
Erinevad salatilehed
3 tk Tomat
5 tk Redis
2 tk Soolakurk
SOE KATE
4 tk Keedetud kartul
200 g Kukeseened
100 g Hea suitsusink
Praadimiseks õli
KASTE
1 spl Värskelt pressitud sidruni mahl
1 spl Teraline sinep
Suhkur
3 spl Oliiviõli
Valmistamine
1. Kärista roheline suurde kaussi. Haki peale aedviljad, maitsesta tomat soola ja pipraga.
2. Vispelda kaste. Selleks sega kõigepealt sidrunimahl ja sinep kokku, lisa näpuotsaga suhkrut. Siis, pidevalt vispeldades, nirista õli peenikese joana kastmesse.
3. Prae katte jaoks eraldi pannidel suitsusink, sektoriteks lõigatud kartulid ja seened. Kalla kuum kraam rohelisele, kaste otsa ja söö kohe.
Kommentaarid (0)