Kiudainerikkad toidud
28. aprill 2017, 05:47

Soe kanasalat

Kerge ja hõrk, samas täitev ja kosutav.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3 tk Kanafilee
2 sl Rapsiõli
1 sl Rapsiõli
1 tk Punane paprika, tükeldatud
1 pea Jääsalat, tükkideks rebitud
100 g Hernevõrsed
2 tk Tomat, tükkideks lõigatud
0.3 tk Kurk, viilutatud
2 vart Varsseller
2 sl Broilerimaitseaine
SALATIKASTE
3 sl Õunasiidriäädikas
0.5 tl Punane sibul, peeneks hakitud
3 sl Oliiviõli
2 sl Broilerimaitseaine

Valmistamine
Salat:
1. Maitsesta kanafileed mõlemalt poolelt broilerimaitseainega. Kuumuta pannil õli ja pruunista kana keskmisel kuumusel. Prae kana 3 min igalt küljelt või kuni liha on kergelt pruunikas ja küps. Aseta taldrikule.
2. Kuumuta pannil õli. Tükelda paprika jämedalt ja prae 3 min igalt küljelt, kuni see muutub pehmemaks. Aseta taldrikule.
3. Pese ja valmista ette jääsalat, hernevõrsed, tomatid, kurk, seller ja paprika, aseta suurele taldrikule. Viiluta kanafileed ja puista salati peale laiali.
Salatikaste:
1. Sega omavahel äädikas, broilerimaitseaine, peenelt hakitud punane sibul ja õli. Lisa kaste salatile vahetult enne serveerimist.