Kiudainerikkad toidud

Hapukapsaorsoto suitsujuustu ja tüümianiga 

Andra Kalda, 24. aprill 2017, 04:10
Hapukapsaorsoto suitsujuustu ja tüümianiga Andra Kalda

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 dl Odrakruubid
1 spl Õli
1 spl Või
0.5 tl Sool
4 dl Vesi
3 dl Kuiv valge vein
150 g Hautatud kapsas
100 g Suitsujuust
0.5 tl Mesi
1 peotäis Värske tüümian

Valmistamine
1. Pese kruubid külma jooksva vee all ja nõruta. Kuumuta pannil õli ja või ning lisa kruubid. Pruunista 3–4 minutit. Lisa vesi, vein ja sool ning hauta keskmisel kuumusel ca 30 minutit. Vedelikku võiks alguses lisada toodud kogusest veidi vähem (kokku nt 5 dl) ja seda vajaduse järgi hiljem juurde valada. Kui tundub, et kruubid on kuival, kuid nad ei ole veel valmis, siis lisa vett.
2. Vahepeal maitse ja vajaduse korral lisa soola. Kruubid on valmis, kui nad on pehmed, aga siiski veidi krõmpsuvad. Lisa pannile ka hautatud kapsas, mesi ja tükeldatud suitsujuust. Sega orsoto korralikult läbi, kuni juust on täiesti sulanud. Maitsesta värske tüümianiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee