Kiudainerikkad toidud

Röstitud lillkapsas kartuliga 

Kristina Efert, 10. aprill 2017, 06:07
Röstitud lillkapsas kartuliga Triin Raa

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Väike lillkapsas (u 250 g)
2 spl Ghee ehk selitatud või
0.5 spl Garam masala
1 tl Tšillihelbed
0.5 tl Kurkum
400 g Kartulid
200 ml Kookospiim
0.5 tk Värskelt pressitud laimi mahl
1 peotäis Röstitud kõrvitsaseemned ja kookoslaastud
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Sega lillkapsaõisikud maitseainete ja ghee’ga ning rösti neid 250-kraadises ahjus umbes 20 minutit. Samal ajal lõika kartulid suuremateks kuubikuteks ja keeda need soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks.
2. Kurna kartulid ja pruunista neid pannil. Tõsta lillkapsas ahjust ning sega pannil kartulite ja kookospiimaga. Maitsesta soola, pipra ja laimimahlaga. Serveerides puista peale kookoslaaste ja kõrvitsaseemneid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee