Veiseliha retseptid

Veinised veisepõsed 

Kersti Rea, 3. aprill 2017, 04:04
Veinised veisepõsedFoto: Seljamaa Fotostuudio
Ka see roog nõuab pikka küpsemisaega. Aga kui ta lõpuks pehme on, siis sulab suus. Sobib nii kartulipudru, riisi kui ka lihtsalt saiakukliga.

Koostisosad
500 g Puhastatud veisepõsed
2 dl Punane vein
2 tk Küüslauguküüs
Tüümian
Sool
Must pipar
2 spl Punasesõstra-tšillikeedis või muu magushapu hoidis
Tšillipulber

Valmistamine
1. Lase põskedel veinis, purustatud küüslaugus ja maitseainetes üleöö seista. Nõruta liha vedelikust (jäta see alles), kuivata ja pruunista pannil igast küljest.
2. Aseta haudepotti ning kalla peale marinaad ja tšillimoos. Lase küpseks haududa, vajadusel lisa punast veini.