Kiudainerikkad toidud

Salat röstitud lillkapsa ja läätsedega 

Britt Paju, 13. veebruar 2017, 05:21
Salat röstitud lillkapsa ja läätsedega Britt Paju

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g Lillkapsaõisikud
Oliiviõli
Sool
Must pipar
Tüümian
1 dl (Kuivatatud) rohelised läätsed
50 g Rosinad
1 tk Punanne sibul
50 g Salatisegu
1 peotäis Ürdisegu: till, petersell, basiilik, murulauk, rosmariin
KASTE
100 g Jogurt
3 spl Külmpressoliiviõli
Värskelt pressitud sidrunimahl
Sool
Hakitud ürdisegu

Valmistamine
1. Vala lillkapsas ahjuplaadile ja sega läbi soola-pipra, tüümiani ning sortsu oliiviõliga. Rösti 180 kraadi juures u 20 minutit.
2. Pane läätsed külma veega u 20 minutiks keema. Lisa keemise lõpufaasis ka pisut soola. Kurna.
3. Sega röstitud lillkapsas läätsede, rosinate ja hakitud ürtidega. Lisa salat ja puista peale õhukesed sibularõngad. Sega kaste ja nirista salatile.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee