Kiudainerikkad toidud

Kiudainerikas näkileib 

Kati Jaakonen, 13. veebruar 2017, 06:14
Kiudainerikas leibFoto: Jami Jaakonen
Kiudainerikas leib on gluteenivaba ning oma nimele kohaselt sobib sportliku ja tervisliku eluviisiga. Proovi ja saa innustust!

Koostisosad
125 g Või
1 dl Külmpressitud kookosõli
2 spl Purustatud linaseemned
1.5 dl Päevalilleseemned
100 g Mandlilaastud või purustatud mandlid
1 spl Vesi
5 tk Muna
1 spl Köömned
1 tl Meresool

Valmistamine
12 tk
1. Sulata või ja külmpressitud kookosõli. Sega juurde purustatud linaseemned, päevalilleseemned, mandlilaastud või purustatud mandlid, vesi, munad, köömned ja meresool.
2. Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 175-kraadises ahjus umbes 30 minutit.
3. Lase leival ahjuplaadil kõvaks tõmbuda. Naudi!