Müsli jõhvikate, valge šokolaadi ja õietolmuga
Kogus: neljale
Koostisosad
250 g Täisterakaerahelbed
200 g Kuivatatud jõhvikad
100 g Valge šokolaad
2 spl Seesamiseemned
50 g Kookoshelbed
50 g Mandlilaastud
90 g Mesi
3 spl Külmpressoliiviõli
1 tl Värskelt riivitud sidruni koor ja pressitud mahl
2 spl Õietolm
0.25 tl Meresool
Valmistamine
1. Vala küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile kaerahelbed, seesamiseemned, kookoshelbed, mandlilaastud ja sool ning sega läbi.
2. Keeruta kausis kokku mesi, õli, sidrunikoor ja -mahl ning vala kaerahelbesegule. Sega kõik korralikult läbi ja küpseta 180kraadises ahjus u 20 minutit, vahepeal paar korda ettevaatlikult segades.
3. Valmis küpsenud pannitäie hulka sega šokolaad, jõhvikad ja õietolm ning lase enne serveerimist täielikult jahtuda. Serveeri näiteks koos piima või paksema jogurti ja granaatõunaseemnetega.
Kommentaarid (0)