Maapähklispagetid varsselleriga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
KASTE
0.5 dl Seesamiõli
0.5 dl Sojakaste
1 dl Maapähklivõi
2 spl Värskelt pressitud sidruni mahl
2 spl Pruun suhkur
1 spl Hakitud ingver
2 tk Küüslauguküüs
1 spl Magusterav tšillikaste
300 g Täisteraspagetid
1 dl Hakitud varssellerilehed
3 tk Varsellerivars
1 dl Hakitud maapähklid
Valmistamine
1. Sega seesamiõli, sojakaste, maapähklivõi, sidrunimahl, pruun suhkur, ingver, küüslauk ja tšillikaste. Püreesta, kuni saad ühtlase kastme.
2. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees, nõruta ja tõsta suurde kaussi.
3. Lisa tükeldatud sellerivarred, hakitud lehed ja pool pähklitest. Lisa 1–1,5 dl kastet ja sega läbi. Kaunista ülejäänud hakitud pähklite ja sellerilehtedega. Soovi korral nirista üle ülejäänud kastmega.
Kommentaarid (0)