Kausitort kama ja küpsistega
Koostisosad
1 pk Šokolaadimaitselised vormiküpsised (a 165 g)
2 pk Vanillimaitselised vormiküpsised (a 165 g)
2 dl Kange kohvi
500 g Hapukoor
4 spl Kamajahu
3 dl Rõõsk koor 35%
3 spl Suhkur
1 spl Vanillsuhkur
400 g Jõhvikatoormoos
Valmistamine
1. Keeda kange kohv ja lase sel jahtuda. Sega hapukoor kamaga. Vahusta rõõsk koor suhkrutega ning sega hapukoore hulka. Kasta osa heledaid küpsiseid kohvisse ja lao need umbes 24 cm läbimõõduga kausi põhjale.
2. Määri küpsiste peale kreemi ja kata kihi kohvisse kastetud tumedate küpsistega. Määri peale jõhvikamoosi ja kata taas kihi kohvisse kastetud heledate küpsistega. Laota neile kreemi. Siis pane kohvisse kastetud tumedad küpsised ja teine kiht jõhvikamoosi (kokku tuleb neli kihti küpsiseid). Kata kausikook kreemiga ning pudista peale mõlemat värvi küpsiseid. Pane vähemalt 4–5 tunniks, veel parem ööks külmkappi maitsestuma.
Kommentaarid (0)