Nädala kook

Prosecco vaarikajääga 

Britt Paju, 5. detsember 2016, 06:04
Prosecco vaarikajääga Britt Paju

Kogus: kaheksale

Koostisosad
1 dl Suhkur
Sidrunimahl
Prosecco või muu kuiv vahuvein
400 g (Külmutatud) vaarikad

Valmistamine
1. Sulata marjad ja püreesta koos suhkruga kannmikseris. Kurna läbi peene sõela, lisa sidrunimahl ja jaga u 8 papptopsi vahel.
2. Kata topsid toidukilega ning suska läbi kile iga topsi keskele kas jäätisepulk või grilltikk. Pista topsid sügavkülma ja lase korralikult jäätuda.
3. Serveerimiseks vala vahuvein laiemasse klaasi ja lisa jääpulk. Võid vaarikajääd valmistada ka tavalistes jääkuubikuvormides.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee