Õuna-porgandimuffinid (laktoosivabad)
Koostisosad
2 tk Porgand
2 tk Õun
3 tk Muna
1.5 dl Pruun suhkur
0.5 dl Õli
2 dl Kodune kange õunamahl
3 dl Täisterajahu
2 dl Spelta- või nisujahu
2 tl Küpsetuspulber
2 tl Kaneel
0.5 tl Sool
0.5 dl Linaseemned
Valmistamine
15 tk
1. Koori ja riivi porgandid. Vahusta munad suhkruga, lisa hulka õli ja riivitud porgandid. Seejärel lisa ka omavahel segatud kuivained: jahud, küpsetuspulber, kaneel ja sool.
2. Pane juurde seemned ja kuubikuteks tükeldatud õunad. Sega ühtlaseks tainaks ja jaga vormidesse.
3. Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 15 minutit, olenevalt vormide suurusest. Proovi küpsust tikuga, tõsta restile jahtuma.
Kommentaarid (0)