LehtkapsakrõpsudFoto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
12. september 2016, 04:25

Lehtkapsakrõpsud

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
5 minutit + 8-10 minutit ahjus

Koostisosad
200 g Lehtkapsas
1.5 spl Oliiviõli
1.5 spl Seesamiseemned
Sool
1 dl Riivitud parmesan

Valmistamine
1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Eemalda lehtedelt jämedamad rootsud ja rebi lehed suupärasteks tükkideks. Sega kausis oliiviõli ja sool, tõsta juurde lehtkapsalehed ning sega läbi.
2. Pane lehed küpsetuspaberile ahjuplaadile, raputa peale seesamiseemneid ja riivitud parmesani.
3. Küpseta 8–10 minutit, jälgi küpsemise ajal, et lehed liiga tumedaks ei läheks. Kui lehed on kergelt pruunistunud ja juba krõbedamad, tõsta plaat ahjust ja lase jahtuda. Jahtudes muutuvad nad veelgi krõbedamaks.