Gluteenivabad retseptid

Särtsakas porgandi-lehtkapsapannikas 

Angelica Udeküll, 15. august 2016, 01:21
Särtsakas porgandi-lehtkapsapannikasFoto: Daisy Lappard

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
3 tk Suur porgand
1 tk Punane sibul
1 spl Õli
1 spl Või
1 tk Pirn
1 tk Küüslauguküüs
4 tk Lehtkapsa leht
1 tl Sinepiseemned
1 spl Mesi
1 spl Sidrunimahl
Sool
Must pipar
Puljong

Valmistamine
1. Kuumuta pannil õli ja või, lisa peeneks hakitud küüslauk ning ribadeks lõigatud sibul.
2. Raputa pannile sinepiseemned ja lisa viiludeks lõigatud pirn.
3. Lisa pannile porgandid.
4. Viimasena lisa pannile ribadeks rebitud lehtkapsas.
5. Nüüd pigista segule ühtlaselt peale ühe sidruni mahl, lisa mesi, sool ja pipar.
6. Vajadusel lisa puljongit.
HEA TEADA!
Selle porgandiroa juurde sobivad hästi ka seedermänniseemned, pähklid, mandlid või ka kollased rosinad. Sobib kõige paremini kanaliha juurde. Soovi korral võib lisada ka nuudleid või riisi.