Kiudainerikkad toidud

Tatra- ja rukkihelvestest hommikupuder kookospiima ja marjadega 

Tuuli Mathisen, 27. juuni 2016, 05:31
Tatra- ja rukkihelvestest hommikupuder kookospiima ja marjadega Tuuli Mathisen
Kombineerides tatra- ja rukkihelbeid, lisades kookospiima ning viimistledes putru pähklite ja marjadega, saad tulemuseks üsna teistlaadse ning tõeliselt maitsva tervisepommist pudru. Kellele kookospiima maitse meeldib, see leiab selle pudru näol omale arvatavasti uue lemmiku.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 dl Tatrahelbed
1 dl Rukkihelbed
2 dl Vesi
Sool
1 tl Vanillsuhkur
1.5 spl Agaavisiirup
1 spl Kookoshelbed
1 peotäis Kreeka pähklid
Värsked või külmutatud marjad
2 dl Kookospiim

Valmistamine
1. Kalla kastrulisse helbed, vesi, kookospiim, vanillsuhkur, sool ja agaavisiirup ning kuumuta keemiseni. Alanda kuumust ja lase hästi vaiksel kuumusel või pliidi jääkkuumusel kaane all kümmekond minutit haududa. Vajadusel lisa vett.
2. Jaga puder kaussidesse ning puista igale portsjonile peale pähkleid, (veidi sulanud) marju, kookoshelbeid ja nirista peale agaavisiirupit. Või asemel võid pudrule sättida veel kookosvõist silma.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee