Tatra- ja rukkihelvestest hommikupuder kookospiima ja marjadega
Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 dl Tatrahelbed
1 dl Rukkihelbed
2 dl Vesi
Sool
1 tl Vanillsuhkur
1.5 spl Agaavisiirup
1 spl Kookoshelbed
1 peotäis Kreeka pähklid
Värsked või külmutatud marjad
2 dl Kookospiim
Valmistamine
1. Kalla kastrulisse helbed, vesi, kookospiim, vanillsuhkur, sool ja agaavisiirup ning kuumuta keemiseni. Alanda kuumust ja lase hästi vaiksel kuumusel või pliidi jääkkuumusel kaane all kümmekond minutit haududa. Vajadusel lisa vett.
2. Jaga puder kaussidesse ning puista igale portsjonile peale pähkleid, (veidi sulanud) marju, kookoshelbeid ja nirista peale agaavisiirupit. Või asemel võid pudrule sättida veel kookosvõist silma.
Kommentaarid (0)