Banaani-avokaadokreem Foto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
30. mai 2016, 04:43

Banaani-avokaadokreem

Maitseb magusalt ja šokolaadiselt, aga kaloreid sisaldab õige vähe. Enne serveerimist lase vähemalt tund aega külmkapis taheneda.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
5 minutit + 30 minutit külmkapis

Koostisosad
1 tk Küps avokaado
2 tk Küps banaan
3 spl Kakaopulber
2 spl Vahtrasiirup
2 tl Laimimahl
1 tl Vanillsuhkur
Meresool
2 spl Soovi korral kookos- või mandlipiim

Valmistamine
1. Püreesta banaan ja avokaado blenderis või saumikseriga kreemjaks. Lisa kakao, vahtrasiirup, laimimahl, vanillsuhkur ja meresool. Soovi korral lisa kookos- või mandlipiim.
2. Mikserda läbi, pane pokaalidesse, lase veidi aega külmikus seista ja taheneda. Serveeri.