Kuusevõrsepestoga ahjulõhe
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
800 g Lõhe- või forellifilee
Sool
Must pipar
0.5 tk Sidrun
KUUSEVÕRSEPESTO
2 peotäit Kuusevõrsed
0.5 dl Riivitud parmesan (või maitsepärm 2 spl)
2 spl Seedermänniseemned
1 tk Küüslauguküüs
1 dl Väärisoliiviõli (extra virgin)
Meresool
Valmistamine
1. Maitsesta lõhe soola ja pipraga, pigista sidrunist mahla peale. Pane ahju 200 kraadi juurde küpsema. Küpseta umbes 20 minutit või kuni kala on küps.
2. Pesto jaoks surista köögikombainis või sauseguriga läbi kõik ained. Serveeri ahjust tulnud kalaga. Annab suurepärase maitse ja kauni kevadise väljanägemise.
Kommentaarid (0)