Kuusevõrse-toorjuustukreem ja kuusevõrsevõi
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
KUUSEVÕRSE-TOORJUUSTUKREEM
200 g Maitsestamata toorjuust
3 spl Kuusevõrsed
1 spl Värskelt riivitud sidruni koor
Sool
KUUSEVÕRSEVÕI
100 g Või
0.5 dl Kuusevõrsed
2 tl Soovi korral mesi
Sool
Valmistamine
Kuusevõrse-toorjuustukreem
Hapukas ja kaunilt rohelisetäpiline määrdekreem.
Sega blenderis kõik koostisosad ja hoia söömiseni külmas. Serveeri koos ciabatta või musta leivaga.
Kuusevõrsevõi
See on uskumatu, kui mõnusa hapuka maitse ja kauni värvi annavad ehtsale taluvõile kevadised kuusevõrsed. Soovi korral lisa ka pisut mett, nii säilib maitsevõi märksa kauem. Uhke panna nii peo- kui ka hommikusöögilauale.
Haki võrsed, sega toasooja või, soola ja soovi korral ka meega. Pane 15 minutiks külma maitsestuma. Naudi musta leiva või saiaga.
Kommentaarid (0)