Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 l Kanapuljong
2 spl Hiina riisivein või sake
2 cm Ingveri jupp
0.5 tl Maisitärklis
3 tk Muna
Rohelise sibula vars
1 peotäis Soovi korral šampinjonid või šiitake seened
Valmistamine
1. Lase puljongil keema tõusta. Kui kasutad seeni, viiluta need ja lisa puljongile.
2. Koori ja riivi ingver peene riiviga otse poti kohal, et ka ingverist eralduv mahl potti satuks. Lisa muud maitseained.
3. Klopi munad lahti. Sega tärklis 0,5 dl külma veega ja nirista leeme sisse. Seejärel nirista lahtiklopitud munad peene joana supi sisse, leent samal ajal segades.
4. Keeda 1 minut. Tõsta supp kaussidesse, haki peale rohelist sibulat ja serveeri.
Kommentaarid (0)