Mehhiko köök

Tortiljad punaste ubade ja avokaadoga 

Britt Paju, 2. mai 2016, 05:43
Tortiljad punaste ubade ja avokaadogaFoto: Britt Paju

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk Täisteratortilja
4 spl Toorjuust
4 spl Punased konservoad
1 tk Avokaado tükeldatud viljaliha
4 peotäit Salatisegu
8 tk Kirsstomat
2 spl Hakitud roheline sibul
Lutserniidud
Soovi korral värskelt hakitud tšilli või konserveeritud jalopenopipar
4 tl Konservmais
KASTE
1 dl Paksem jogurt
Sidrunimal
Sool
Must pipar
Maitseroheline

Valmistamine
1. Nõruta oad sõelal ja loputa jooksva vee all.
2. Määri tortiljale toorjuust ning kata kolmandik täidise koostisainetega. Voldi äär üle täidise, keera küljed peale ja rulli tihedalt kokku.
3. Serveeri jogurtikastmega.