Soe avokaado-juustu topeltleibFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
11. aprill 2016, 04:53

Soe avokaado-juustu topeltleib

Imehea hommikusöök või soe vahepala perele ja sõpradele pakkumiseks. Vahele võid panna veel suitsusinki, peekonit või tomativiile. Serveerimiseks sobib hästi maitsekas tšatni või sibulamoos.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
8 tk Sepiku või tumedama röstsaia viil
Oliiviõli
2 tk Avokaado
8 tk Tugevamaitselise juustu viil
Meresool
Must pipar

Valmistamine
1. Määri sepikuviilud pealt oliiviõliga.
2. Koori avokaadod, viiluta. Lao sepikuviiludele (oliiviõliga määritud pool all) avokaadoviilud, maitsesta soola ja pipraga, tõsta peale 2 viilu juustu ja teine sepikuviil (oliiviõliga pool peal).
3. Kuumuta pannil mõlemalt poolt 2–3 minutit või ahjus 200 kraadi juures, kuni juust sulanud ja sai krõbedaks küpsenud.