Gluteenivabad retseptid

Keelesalat 

Epp Mihkels, 11. aprill 2016, 06:17
KeelesalatFoto: Jüri Seljamaa
Keedetud keel sobib paljudesse salatitesse kas grillitud või küpsetatud liha asemele. Vahelduseks hea ja maitsev variant. Salativaliku võid kättesaadavast rohelisest ise kokku panna.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Keedetud seakeel
1 peotäis Lehtsalat
1 peotäis Lollo rosso salat
1 pott Basiilik
Erinevad tomatid
Sool
Must pipar
KASTE
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
1 tl Mesi
1 tl Meesinep
3 spl Külmpress oliiviõli

Valmistamine
1. Sega valmis kaste. Pane kõik koostisained kaussi ning vahusta vispliga, kuni sinep ja mesi on muu vedelikuga hästi segunenud. Jäta ootele.
2. Rebi salat serveerimisvaagnale ning puista peale meelepäraselt tükeldatud tomatid.
3. Lõika keeled õhukesteks viiludeks ning piki tomatite ja salatilehtede vahele. Sega kaste veel kord läbi ning nirista salatile, nii et see satuks eelkõige keeleja tomatitükkidele. Serveeri kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee