Pitsakattega paksem lavašš või puri-leib
Kogus: viiele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 tk Paksem lavašš või puri
Oliiviõli
2 dl Riivitud juust
50 g Sinihallitusjuust
Pitsamaitseaine
Valmistamine
1. Kui leib on väga kerkinud, siis lõika see kaheks kihiks ning küpseta need eraldi.
2. Aseta esimene kiht küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Rebi leivast 4–5 cm suurusi tükikesi, aga säti need pärast kokku tagasi nagu pusle, et leib säilitaks oma kuju.
3. Nirista peale pisut oliivõli ning kata riivjuustuga. Murenda peale sinihallitusjuust ning puista üle pitsamaitseainega.
4. Küpseta eelkuumutatud 200-kraadises ahjust 5–6 minutit, kuni juust on sulanud ning veidi pruunistunud. Lase pisut jahtuda enne serveerimist.
Kommentaarid (0)