Ahjus küpsetatud riisi-hakklihapallid
Kogus: viiele
Valmistusaeg: 40-60 min
20 minutit + 30 minutit ahjus
Koostisosad
500 g Veise- või segahakkliha
1 tk Suur sibul
2 tk Küüslauguküüs
2 tk Muna
1 dl Pudruriis
Sool
Must pipar
3 spl Hakitud lehtpetersell
3 dl Puljong
1 dl Rõõsk koor 35%
2 dl Maitsestatud tomatikaste või letšo
Valmistamine
1. Haki sibul ja küüslauk, sega koos munade ja keetmata riisiga hakkliha hulka. Maitsesta soola, pipra ja hakitud lehtpeterselliga.
2. Vormi kanamunasuurused pätsid (8–10 tk), pruunista kergelt igat külge õlis ja tõsta seejärel lihapallid ahjuvormi.
3. Sega puljong koore ja tomatikastmega ning kalla hakklihapallidele peale. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 25 30 minutit.
Kommentaarid (0)