Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
150 g Tatar (soovitavalt toortatar)
2 tk Varsseller
1 tk Punane paprika
1 peotäis Rukola
Värske lehtpetersell või basiilik
KASTE
3 spl Väärisoliiviõli (extra virgin)
2 spl Värskelt pressitud sidruni mahl
Sool
Must pipar
1 tk Soovi korral pressitud küüslauguküüs
Valmistamine
1. Loputa tatart külma vee all, keeda peaaegu pehmeks ja nõruta.
2. Tükelda varsseller ja paprika. Pese ja kuivata rukolalehed.
3. Sega kõik omavahel ja lõpuks lisa tatar. Rebi või haki juurde värsked ürdid.
4. Sega kastmeks oliiviõli ja sidrunist pressitud mahl, maitsesta soola ja pipraga, soovi korral ka purustatud küüslauguga.
Kommentaarid (0)