Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
2 tk Väike hapukurk
1 peotäis Hakitud roheline sibul
150 g Marineeritud või soolatud seened
2 tk Väike kodumaine õun
2 tk Keedukartul
1 tk Keedetud peet
200 g Keedetud punased oad
2 tk Külmutatud spinati kuubik
1 kimp Hapuoblikad
Suhkur
Sool
Must pipar
1 tl Kange sinep
200 g Hapukapsas
1 l Naturaalne kali
Serveerimiseks jää ja mädarõigas
Valmistamine
1. Lõika puhastatud kurgid, roheline sibul, seened, õunad, kartul, peet, oad, spinat ja oblikad peeneks ning sega suhkru, soola, pipra ja sinepiga.
2. Lisa hapukapsas, vala peale kali ja sega kõik läbi.
3. Serveerides pane igasse taldrikusse tükk jääd ning paku koos riivitud mädarõikaga.
HEA TEADA!
Kui sul on värskeid oblikaid ja spinatit, siis kasta need enne kasutamist keevasse vette või aseta korraks tulisele pannile, et lehed pisut “närbuksid”.
Kommentaarid (0)