Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
400 g Tükeldatud toorvorstid
2 tk Viilutatud suur sibul
200 g Pruun riis
300 ml Köögiviljapuljong
1 pdl Passata (690 ml)
2 tk Ratasteks hakitud porgand
2 spl Adžika
300 g Brokoli
Hakitud petersell
Valmistamine
1. Pruunista toorvorstitükid pannil koos sibulaga ja tõsta kõrvale. Vala pannile riis, passata ja köögiviljapuljong. Lisa adžika ja porgandid ning sega kõik korralikult läbi. Kata pann kaanega ja lase roal madalal tulel podiseda, segades aeg-ajalt.
2. Kui riis on pehmeks keenud, lisa brokoli ja toorvorstid ning kuumuta rooga, kuni brokoli on pehme. Serveerides puista peale hakitud peterselli.
HEA TEADA!
Maitsva pajaroa saad, kui asendad osa brokolit lillkapsaga ja isad ka paprikaribasid.
Kommentaarid (0)