Šokolaadimüsli linnasejahuga
Koostisosad
10 dl Jämedad kaerahelbed
2 dl Kookoshelbed
1 dl Kõrvitsaseemned
1 dl Päevalilleseemned
1 dl Linnasejahu
2 spl Kakaopulber
2 dl Pruun suhkur
150 g Tume šokolaad hakituna
0.5 tl Sool
2 spl Toiduõli
1 dl Soe vesi
Valmistamine
1. Kuumuta ahi 160 kraadini.
2. Sega suures kausis kaera- ja kookoshelbed, seemned, linnasejahu ja kakaopulber.
3. Pane suhkur sooja vette ja sega, kuni suhkur on lahustunud. Kuumuta ja lase korra keema tõusta. Siis sega sisse õli, hakitud tume šokolaad ja sool. Sega, kuni šokolaad on lahustunud.
4. Kalla šokolaadisegu kaerahelbesegu sisse, sega ning laota müsli küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ühtlaselt laiali.
5. Küpseta aeg-ajalt segades umbes 40 minutit, kuni müsli on krõbe. Jahuta ja säilita õhukindlas purgis.
6. Serveeri piima, jogurti, kookospiima, värskete puuviljade või muu meelepärasega.
HEA TEADA!
Kõrvitsa- ja päevalilleseemned võid julgelt asendada sama koguse hakitud pähklitega (näiteks mandlite, kreeka, sarapuu- või muude pähklitega)
Kommentaarid (0)