Gluteenivabad retseptid

Aasiapärane punase kapsa salat 

Lia Virkus, 14. detsember 2015, 06:12
Aasiapärane punase kapsa salatFoto: Jaan Heinmaa
Kaunilt punane krõmps kapsasalat maitseka taipärase kastmega on sobiv lisand liha- või kalaroogade kõrvale, nii argikui ka peolauale.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g Punane kapsas
1 tk Suur porgand
2 tk Sibul
1 punt Koriander või petersell
KASTE
2 tk Värskelt pressitud laimi mahl
3 spl Kalakaste
3 spl Suhkur või mesi
3 spl Neutraalse maitsega õli
1 tk Punane tšilli
SERVEERIMISEKS
3 spl Hakitud soolapähklid

Valmistamine
1. Sega kastmeaineid, kuni suhkur või mesi on lahustunud.
2. Eemalda kapsal südamik ja lõika kapsas peenteks ribadeks.
3. Koori porgand ja riivi jämeda riiviga. Haki sibulad peeneks. Haki koriander või petersell.
4. Sega köögiviljad kastmega ja puista serveerides üle hakitud pähklitega.