La Dolce VitaFoto: Kristi Metsa
Krista Ruben 14. detsember 2015 05:06

Koostisosad
100 g Kuivatatud jõhvikad
1 dl Viru valge
200 g Või
400 g Valge šokolaad
600 g Tume šokolaad kastmiseks
50 g Hakitud valge šokolaad kaunistamiseks

Valmistamine
40 tk
1. Pane kuivatatud jõhvikad paariks tunniks viina sisse likku.
2. Vahusta või. Lisa võile viinas leotatud jõhvikad ja viin ning jätka vahustamist. Lisa veevannil sulatatud valge šokolaad ja sega.
3. Vala segu 20x12 cm suurusesse vormi ja hoia 6 tundi kuni üle öö külmkapis.
4. Tükelda kõvastunud segu meelepärase suurusega tükkideks.
5. Kasta tükid veevannil sulatatud tumedasse šokolaadi. Kaunista hakitud valge šokolaadiga.