Hommikusöögi retseptid

Kõrvitsa-mannavaht 

Angelica Udeküll, 7. detsember 2015, 05:06
Kõrvitsa-mannavaht Foto: Daisy Lappard

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 kl Riivitud kõrvits
1 kl Õunamahl
2 spl Peeneks hakitud ebaküdoonia
1 spl Vanillsuhkur
50 g Manna

Valmistamine
1. Pane õunamahl, riivitud kõrvits ja hakitud ebaküdoonia potti ja keeda mõni minut.
2. Püreesta segu saumikseri abil.
3. Lisa peene joana manna ja samal ajal pidevalt segades kuumuta umbes viis minutit, kuni manna pakseneb.
4. Lase pudrul jahtuda ja seejärel vahusta.
HEA TEADA!
Kaunistuseks sobib mannavahule lisada ribastatud ja suhkru ning sidrunimahlaga läbi segatud kõrvitsat. Mannavahu hulka võib lisada ka riivitud õuna. Maitsete puhul tasub vaadata, et magusat kõrvitsat täiendaks mõni hapukas element, nt õun või ebaküdoonia.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee