Hapukapsa-bataadipüreesupp röstitud kanepiseemnetega
Kogus: kolmele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
150 g Bataat
1 tk Väike punane sibul
2 tk Küüslauguküüs
Praadimiseks õli
200 g Hapukapsas
6 dl Vesi
1 tk Mahepuljongikuubik
200 ml Rõõsk koor 35%
Sool
Must pipar
4 spl Kanepiseemned
Meelepärane maitseroheline
Valmistamine
1. Koori ja viiluta bataat. Haki sibul ja üks küüslauguküüs.
2. Kuumuta poti põhjas veidi õli. Prae bataat koos sibula ja küüslauguga kergelt läbi. Lisa hapukapsas, puljongikuubik, keev vesi ja keeda kõik pehmeks.
3. Püreesta poti sisu. Lisa koor, maitsesta ning keeda veel 5 minutit.
4. Rösti kuumal kuival pannil kanepiseemned. Serveeri suppi seemnete ja värske maitserohelisega.
Kommentaarid (0)