Kaerahelbe-kaneelismuutiFoto: Tuuli Mathisen
Külli Holsting 27. oktoober 2015 13:48
See toitev smuuti sobib hästi hommikusöögiks, kuna sisaldab päevaks vajalikke süsivesikuid, mis annavad kehale energiat ja tagavad, et aju hakkaks laitmatult tööle. Goji- ehk taralõngamarjad on pungil C- ja E-vitamiini, samuti leidub neis ohtralt karotenoide ja muid kasulikke ühendeid, mis kaitsevad keha põletike ja enneaegse vananemise eest ning tugevdavad immuunsüsteemi.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Külmutatud banaan
1 tk Väike pirn
1.5 dl Mandlipiim
5 tl Gojimarjad
2 spl Sidrunimahl
0.25 tl Kaneel
0.5 dl Kaerahelbed
7 tk Jääkuubikud

Valmistamine
1. Koori ja tükelda banaan ning hoia 5‒6 tundi sügavkülmas.
2. Koori pirn, eemalda südamik ja tükelda.
4. Pane kõik koostisosad blenderisse ja blenderda ühtlaseks smuutiks. Kui sa ei soovi jääd lisada, sobib ka toasoe vesi.