Kookose-kõrvitsasuppFoto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
21. september 2015, 02:48

Kookose-kõrvitsasupp

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
600 g Kõrvits
2 tk Porgand
1 tk Punane paprika
1 tk Sibul
1 spl Õli
1 tk Tšillikaun
450 g Kookospiim
2 spl Pruun suhkur
Sool
4.5 dl Aedviljapuljong
2 cm Ingverijupp
SERVEERIMISEKS
Koriander

Valmistamine
1. Koori kõrvits ja lõika viljaliha umbes 1,5 cm kuubikuteks. Koori porgandid, poolita ja lõika viiludeks. Poolita paprika, eemalda seemned ja tükelda paprika. Haki sibul. Kuumuta tükeldatud köögivilju poti põhjas õlis, kuni need õrnalt pruunistuvad.
2. Lisa hakitud tšillipipar ja riivitud ingver ning kuumuta läbi. Kalla peale kookospiim ja puljong. Maitsesta suhkru ja soolaga.
3. Hauta umbes 10 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. Serveeri koriandrilehtedega.