Kogus: kümnele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
800 g Räimefilee
400 g Porgandid
500 g Kartulid
400 g Keedetud ja riivitud peet
1 tk Väiksem porru
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
Sool
Must pipar
Õli praadimiseks
Värske petersell ja till serveerimiseks
Hapukoor soovi korral
Valmistamine
1. Pese, koori ja haki porgandid. Koori ja haki sibul ning küüslauk. Tükelda porru.
2. Kuumuta poti põhjas õli ning prae selles sibul, porru, küüslauk ja porgand läbi. Koori samal ajal kartulid ja lõika kuubikuteks.
3. Vala potti sibula-porru-porgandisegule 2,5 liitrit kuuma vett. Pane juurde kartulikuubikud ja keeda, kuni köögivili on peaaegu pehme.
4. Lisa maitseained, soola ja pipraga maitsestatud räimefileed ning riivitud keedupeet. Lase keema tõusta.
5. Seejärel viimistle maitset. Serveerimisel lisa hakitud peterselli ja tilli ning soovi korral hapukoort.
Kommentaarid (0)