Lillkapsapõhjal köögiviljapitsa
Kogus: viiele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 kg Lillkapsapea
75 g Parmesan
1 tk Muna
1 tl Pitsamaitseaine, pune või basiilik
KATE
2 dl Magusterav tšillikaste
1 tk Väike suvikõrvits
2 tk Röstitud paprika
100 g Riivitud juust
Kuivatatud ürdid
Valmistamine
1. Tükelda lillkapsas õisikuteks ja purusta köögikombainis peeneks puruks. Pane potti ja lisa väheke vett, kuumuta nõrgal kuumusel pliidil segades u 5 minutit.
2. Nõruta tihedal sõelal hoolikalt vesi välja. Tõsta puhtale köögirätile, keera kokku ja pigista nii palju vett välja, kui saad.
3. Tõsta uuesti kaussi ja sega muna, riivitud parmesani ja maitseainega. Vormi kaheks palliks ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Vajuta ümmargusteks pitsapõhjadeks.
4. Eelküpseta 200 kraadi juures umbes 15 minutit. Määri peale tšillikastet, puista üle riivitud juustuga. Kata viilutatud suvikõrvitsa ja paprikaga, raputa peale kuivatatud ürte ja küpseta veel 10 minutit.
Kommentaarid (0)