Gluteenivabad retseptid

Värske lillkapsasalat 

Lia Virkus, 3. august 2015, 03:30
Värske lillkapsasalatFoto: Jaan Heinmaa
Serveeri seda mõnusalt krõmpsu toorest lillkapsasalatit kerge eelroa või maitsva lisandina grillipeol. Sobib hästi ka bufeelauale. Eriti hea tuleb salat värskest kodumaisest kapsast.

Kogus: viiele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
800 g Lillkapsapea
1 peotäis Hakitud petersell
KASTE
2 tk Purustatud küüslauguküüs
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
Sool
Must pipar
1 dl Külmpress-oliiviõli

Valmistamine
1. Jaga lillkapsas õisikuteks, lisa petersell.
2. Sega kokku kastmeained ja kalla lillkapsale. Sega hästi läbi ja lase salatil võimalusel paar tundi enne serveerimist maitsestuda.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee