Värske kapsa salat virsikukastmesFoto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
13. juuli 2015, 04:39

Värske kapsa salat virsikukastmes

Mõnusalt teistmoodi värske salat magusteravas virsikukastmes, mida täiendavad India pähklid ja juust.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g Värske kapsas
1 tk Väike punane sibul
1 tk Suur õun
150 g Kirsstomatid
100 g Tugevamaitseline juust
KASTE
2 tk Kompotivirsik
1 spl Valgeveiniäädikas
3 spl Külmpress-oliiviõli
5 spl Magusterav tšillikaste
50 g India pähklid

Valmistamine
1. Lõika kapsas peenteks ribadeks. Koori sibul ja haki. Tükelda kirsstomatid, õun ja juust väikesteks kuubikuteks.
2. Püreesta kastmeks virsikupoolikud koos veiniäädika, õli ja tšillikastmega.
3. Sega kaste salatiga ja puista peale kuival pannil röstitud India pähklid