Kerge kartulisalatFoto: Jaan Heinmaa
Gluteenivabad retseptid
8. juuni 2015, 04:49

Kerge kartulisalat

Mõnusalt kerge grillikõrvane või lihtsalt omaette roaks olev suvine salat. Parim saab see hilissuvel värsketest kartulitest.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
5 tk Keskmine keedetud kartul
2 tk Õun
2 tk Soola- või marineeritud kurk
2 tk Varsseller
KASTE
2 dl Hapukoor 10%
2 spl Õunaveiniäädikas
2 spl Vedel mesi
1 peotäis Hakitud värske till
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Tükelda salatiained väikesteks kuubikuteks.
2. Sega kokku kaste ja sega siis ettevaatlikult salatiainetega.
3. Kaunista värske tilliga ja serveeri kohe või hoia serveerimiseni jahedas.