Kitsejuustusalat röstitud maapirni ja peedigaFoto: Jüri Seljamaa
Gluteenivabad retseptid
1. juuni 2015, 02:25

Kitsejuustusalat röstitud maapirni ja peediga

Koostisosad
100 g Kitsejuust sööja kohta
Maapirn
Peet
0.5 tk Röstitud paprika
Salatilehed
Naat ja võilillelehed
Oliiviõli
1 tk Sidrun
Rosmariin
Tüümian
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Pese ja koori maapirn ja peet, lõika need tükkideks ning sega õli, rosmariini, tüümiani ja soola-pipraga ning pane 180kraadisesse ahju 20 minutiks.
2. Valmista sidrunimahlast ja oliiviõlist kaste ning kalla see tükkideks rebitud salati-, naadi- ja võilillelehtedele. Kui peet ja maapirn on valmis, serveeri neid koos kitsejuustu, röstitud paprika ja salatiga.